Skip to content

Over mij

Mijn naam is Nanja Bakker en ik ben 33 jaar. Ik heb twee dochters van 6 en 3.

Sinds 2007 werk ik op verschillende manieren met kinderen aan hun ontwikkeling. Ik ben begonnen met de opleiding Pedagogiek en na het behalen van mijn diploma ben ik aansluitend de Pabo gaan doen. Tijdens mijn studie Pedagogiek ben ik al begonnen met het begeleiden van kinderen op school en thuis, zowel groepsgewijs als individueel.

Na het behalen van mijn Pabodiploma heb ik mij voornamelijk gericht op het lesgeven. Ik sta nu alweer 7 jaar voor de klas en ik heb hier veel plezier in. Toch begon het gerichte coachen van kinderen weer te kriebelen. Ik ben daarom de opleiding tot kindercoach gaan volgen. Tijdens deze opleiding zag ik weer hoe groot de effecten van de coaching bij kinderen en ouders zijn. Om deze positieve resultaten aan zo veel mogelijk kinderen en ouders door te geven, heb ik besloten om een eigen praktijk op te zetten.

De naam Lente Kindercoaching staat voor mijn favoriete seizoen, maar het staat ook symbool voor het ontkiemen. Ik ben ervan overtuigd dat in elk kind alle bouwstenen aanwezig zijn om fantastisch te zijn, ze moeten soms alleen nog tot bloei komen. Coaching kan op sommige momenten net dat laatste zetje zijn om die ontwikkeling te kunnen maken.

Uiteraard blijf ik mijzelf ook ontwikkelen door regelmatig nieuwe opleidingen en cursussen te volgen.