Skip to content

Wanneer naar een kindercoach

Als kindercoach begeleid ik kinderen die op het moment niet lekker in hun vel zitten en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De reden hiervoor kan voor iedereen verschillend zijn, bijvoorbeeld (faal)angst, erg verlegen, piekeren, boze buien, pesten, het verlies van een dierbare of het verwerken van een scheiding. Soms is er een duidelijke reden waarom je kind het moeilijk heeft, maar soms is het zoeken. Het precies onder woorden brengen van wat er speelt is voor kinderen vaak moeilijk. Hier gaan we samen mee aan de slag.

Werkwijze

De coaching is voor kinderen van 4 t/m 16 jaar.

We beginnen eerst met een intakegesprek met ouder(s) en kind samen. Op deze manier krijg ik een beter beeld van wat er speelt. Daarna ga ik 1 op 1 of groepsgewijs met uw kind aan de slag.

Een coachingstraject bestaat meestal uit 6 sessies waarbij ik werk aan de hand van thema’s. Ik werk met verschillende methodes en spelvormen, maar ook met ontspanningsoefeningen.

Tussen de eerste en tweede sessie is er een ouderbijeenkomst. Tijdens deze ouderbijeenkomst laat ik zien hoe het traject eruit komt te zien. Na de laatste sessie is er een evaluatiegesprek met de ouder(s).

Tarieven

Intakegesprek
45 Euro (max. 1 uur)

Coaching individueel
50 Euro (45 minuten)

Coaching groep
65 Euro per anderhalf uur

De tarieven zijn inclusief materiaal en 21% btw voor particulieren.
Voor bedrijven geldt een ander tarief.

Gemaakte afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Afzeggingen binnen 24 uur worden in rekening gebracht.